Vilka är vi?

Städax Fönsterputs utför i första hand fönsterputsning men även golvvård och rulltrappsrengöring åt såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner i södra Sverige.

Vi har gjort oss kända för främst tre saker: den första är att vi satsar stenhårt på vårt miljöarbete och att vi använder oss av miljövänliga produkter samt vårt Eco-Cleaning-system som medger kemikaliefri fasad- och fönstertvätt. Den andra är att vi även åtar oss att putsa insidan av våra kunders fönster, vilket i sin tur kräver ett mer personligt engagemang – vilket också är den tredje saken som våra kunder brukar förknippa oss med.

Personligt engagemang

Hos oss på Städax Fönsterputs brinner vi för personlig service och kvalitet. Våra kunder ska kunna känna sig säkra på att de får vad de betalar för och att arbetet alltid utförs på ett effektivt och korrekt vis. Därför är vi lyhörda för våra kunders önskemål och strävar efter ett så bra slutresultat som möjligt.

Över södra Sverige

Vi är baserade i Helsingborg och är huvudsakligen verksamma i nordvästra Skåne, men finns tillgängliga över hela södra Sverige. Bland våra stora kunder finns avtal om fönsterputsning med tio kommuner och två landsting. Önskar du att veta mer om våra referenser är du välkommen att kontakta oss, vi stoltserar gärna med alla våra nöjda kunder.

Eco-Cleaning
Som en del av vårt miljövänliga arbete har vi som första företag i Sverige reningsverkssläp med ett modernt Eco-Cleaning-system. Det betyder att vi har möjlighet att utföra miljövänlig fönster- och fasadtvätt även på höga höjder med ett enastående resultat. Dessutom är samtliga av våra fordon miljöklassade.